Bij de start van de Kinderboekenweek kregen we bij binnenkomst bezoek van een "opa en oma"die net op weg waren naar de bibliotheek.
Zij vertelden de kinderen hoe fijn en goed het is om te lezen!!!

Als afsluiting van de kinderboeken week  kwam Oma Ligtenberg  langs in een aantal groepen.

Groep 1/2 A zong het lied van de Kinderboekenweek voor oma.

Groep 1/2 B speelde het liedje van Roodkapje, een sprookje dat ook oma goed kent!

Groep 1/2 C speelde het liedje van Opa Bakkebaard heeft een huisje...
maar dat werd nu; oma Ligtenberg heeft een huisje en in dat huisje daar is het fijn.
Een aantal kinderen mocht laten zien wat oma daar allemaal deed: zij veegt de vloer met een bezem, zeemt het raam met een zeem.

Dat was leuk om naar te luisteren en te kijken|!!!

In groep 3 las oma het verhaal voor van Jip en Janneke: Oma is ziek.
De kinderen hebben nog een mooi dansje laten zien.

In groep 4 hadden alle kinderen vragen bedacht voor oma, zoals wat voor werk deed u vroeger?
Hoe zag uw huis er vroeger uit? Hoe heeft u rekenen geleerd?
Oma gaf op alle vragen antwoord en had er plaatjes bij gezocht op het digibord. Zo konden de kinderen bijvoorbeeld ook zien hoe de klas er vroeger uit zag.
Tot slot kreeg oma een boek mee met allemaal  mooie tekeningen en lieve zinnetjes erbij van de kinderen.
Ze was er erg blij mee!

Groep 5 heeft oma laten zien hoe goed ze al kunnen voorlezen.
Natuurlijk vond oma dat erg knap!!

Alle kinderen van de groepen waar oma op bezoek was geweest kregen een mooie sticker van haar.

Oma heeft genoten en de kinderen ook!!!

5 december 2016 Sinterklaas met zijn muziek Pieten op de Kraemerschool.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2016-2017
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kerstvoorbereidingen
In de handarbeidles maken de klassen mooie kerstspullen, die we gaan verkopen op onze gezellige kerstmarkt.
Alle ouders zijn hiervoor uitgenodigd op donderdag 17 december  17.30-18.30 in de speelzaal.

De laatste week voor de vakantie maken we kerststukjes.