We hebben kerststukjes gemaakt bij juf Ligtenberg

Afsluiting Kinderboekenweek 12 oktober
Oma Ligtenberg kwam in de klas en de kinderen zongen en speelden het verhaaltje na van Roodkapje.

kijkje in de klas - oktober-

Hallo, Hallo,......We zijn weer begonnen!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brrrrrrr....... wat koud!!

In de maand februari werken de kinderen van groep 1/2 B aan het thema: Brrr...wat koud!!!
Ook wij hebben Ko dik aangekleed en onze klas hangt vol met sneeuw èn sneeuwpoppen!!
Nu maar hopen dat het nog een keer echt gaat sneeuwen!!

===============================================

De Kraemerschool vindt het belangrijk, dat de kinderen op onze school goed kunnen luisteren, zich goed kunnen concentreren en positief gedrag kunnen laten zien.
Alle kinderen op onze school gaan dit leren met
Taakspel.
De kinderen werken in teams en dragen dan allemaal hetzelfde armbandje. Ook krijgt ieder team een aantal fiches in dezelfde kleur als het armbandje. De bedoeling is dat als het taakspel afgelopen is de kinderen  fiches overhouden en daarmee verdienen ze dan een sticker. Lukt de opdracht niet goed, dan kan de juf tijdens de opdracht een fiches wegpakken.

Gelukkig!!!!!!!.......

Alle teams hadden genoeg fiches overgehouden dus kregen alle kinderen een gouden ster!!

***************************************************************

Sint op bezoek in 1/2 B

+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+

DE KINDEREN VAN GROEP 1/2 B ZIJN DOL OP BOUWEN IN DE BOUWHOEK !
ZE MAKEN DAAR  EEN HELEBOEL MOOIE DINGEN ZOALS EEN DIERENTUIN, GROTE HUIZEN
OF EEN HELE HOGE TOREN.

IN DE KIST ZITTEN HEEL VEEL AUTO'S DAAR SPELEN WE VAAK MEE EN  DIE AUTO'S PASSEN BIJNA ALLEMAAL IN DE 2 GARAGES.OOK HEBBEN WE
EEN LANGE RAILS DIE OVERAL ONDER DOOR GAAT MET EEN TREIN.

OOK ZINGEN WE VEEL LIEDJES ZOALS: SCHAAPJE SCHAAPJE HEB JE WITTE WOL , OSE WIESE
WOSE  EN ZELFS EEN ENGELS LIEDJE IF YOU HAPPY AND YOU KNOW IT.

NA DE HERFST VAKANTIE GAAN WE DRUK IN DE WEER MET HET THEMA HERFST, HOERA EN NATUURLIJK
MET HET SINTERKLAASFEEST EN HET KERST FEEST.

WE HEBBEN ER ZIN IN !