In de Kinderboekenweek is de Profijtklas gedichten gaan lezen. En iedereen mocht een gedicht uitzoeken (op een kaart) dat hem of haar het meest aansprak. Waarom ze voor dat gedicht kozen hebben ze er naast geschreven. Dat leverde een mooie gedichtenmuur op. Kom gerust eens kijken!

Hieronder twee foto's van gedichten die Aya en Khail het leukst vonden, met hun motivatie erbij.

We zijn alweer een paar weken bezig met de Profijtklas 2017-2018, en hebben al heel veel bijzondere dingen gedaan.
In de eerste weken bezochten we de Gevaarlijke Vallei: een fantasieplek waar veel geheimzinnige obstakels zijn zoals: Fligranten op skateboards, vliegende Bakito's, schoppende Kamieden..... Ook mistbanken, diepe putten en mysterieuze grotten.
De leerlingen moesten waarschuwingsborden maken voor deze obstakels en als je benieuwd bent hoe deze eruit zien dan moet je maar even komen kijken.

De NIEUWE Profijtklas!
Welkom Aya, Yasmine, Khail, Jorden, Dede-Yunus, Lina, Intissar, Younes, Alkan, Salina, Banou, Lequinciyo, Ayoub, Arsema en Rouaïda uit groep 7!
We gaan er een leuk jaar van maken en héél veel leren!