Ouders

Ouder- en Kindteam op de basisschool:
In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kindteam verbonden. Heb je vragen over de opvoeding, het opgroeien of de ontwikkeling van jouw kind? Dan kan je altijd terecht bij de ouder- en kindadviseur, jeugdarts of jeugdverpleegkundige van het Ouder- en Kindteam. Zij zijn onafhankelijk van school.
Vragen kunnen gaan over je kind (bijvoorbeeld eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken) of de gezinssituatie (denk aan verlies, scheiding of ruzie). Loop eens op woensdagochtend tussen 08.30 uur en 12.00 uur op school binnen bij ouder- en kindadviseur Esma Bouchachout of maak een afspraak op school of een andere plek in de wijk. Samen kijk je dan wat er speelt en wat bij jullie past. Wil je informatie en advies? Gesprekken of begeleiding van de jeugdpsycholoog, misschien een training voor kind of ouder?
Je kan zelf rechtstreeks contact opnemen met Esma Bouchachout op
06-27267197 of via e.bouchachout@oktamsterdam.nl
Je kan ook langsgaan bij het Ouder- en Kindteam in jouw wijk. Lees meer op oktamsterdam.nl. Hier kan je ook (anoniem) chatten of het adres zoeken van het team in jouw wijk.
Je bent altijd welkom!

Voor meer informatie kunt u kijken op: http://www.oktamsterdam.nl of https://oktamsterdam.nl/wp-content/uploads/2016/12/Filmpje-Ouder-en-Kindteams-Amsterdam.mp4