Over ons


 
Buitenschoolse opvang van Partou

Onze buitenschoolse opvang (BSO) biedt opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. Er is 1 verticale groep, hier worden maximaal 20 kinderen opgevangen. Na schooltijd worden de kinderen begeleid, door een gediplomeerde pedagogisch medewerkers met eventueel een stagiaire naar het centrum waar gezamenlijk wat wordt gegeten en gedronken. Hierna kunnen de kinderen kiezen uit tal van activiteiten op het gebied van creativiteit, natuur, theater of sport & spel. Er wordt veel met verschillende thema's en uitdagende projecten gewerkt. 

De kinderen kunnen zichzelf ontplooien op een vrije manier. Zij hebben zelf de keus om te beslissen aan welke activiteiten zij willen deelnemen.
Er is een extra lokaal ingericht waar de kinderen  kunnen knutselen, muziek kunnen luisteren, kunnen” chillen” op zitzakken en kussens  op een groot scherm naar hun favoriete film of educatief  programma kijken.
Hier kunnen ze ook lekker luieren of genieten van een passend boek of tijdschrift.
 
Onder begeleiding van een pedagogisch medewerker wordt er met de kinderen die huiswerkbegeleiding nodig hebben  gewerkt aan het huiswerk.
Een dag in de week  wordt er gekookt met de kinderen. Er wordt altijd weer iets verrassends op tafel gezet. 

Onze BSO biedt tevens voorschoolse opvang, vakantieopvang en schoolvrije dagenopvang en is 5 dagen per week geopend . Tijdens de vakantieperioden zorgen wij voor een spetterend programma!

Voor meer informatie bel: 020-6198002 en vraag naar Maureen, Selda of Malika. Zij vertellen u met veel enthousiasme meer over de Buitenschoolse opvang! 

Partou BV locatie Meer en Vaart
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
(020) 6198002
meerenvaart@partou.nl
www.partou.nl