Onze school is een school voor kinderen van 2 1/2 tot 12 jaar. Peuters kunnen vanaf 2 1/2  jaar terecht op één van de vier voorschoolgroepen. In elke groep zitten maximaal 15 kinderen, met twee leidsters.
Na de Voorschoolgroep, met 4 jaar,  kunnen de kinderen zonder onderbreking doorstromen naar één van onze drie kleutergroepen. Alle kinderen, van peuter tot achtste groeper, zijn ingeschreven als leerling van de Kraemerschool!

Op de Voorschool werken wij met het goedgekeurde lesprogramma PUK & KO. Het programma van de kleuters, IK & KO, sluit hier weer op aan. Zo is er een doorgaande lijn voor de kinderen.
De ouders gaan zelf thuis ook aan de slag met PUK & KO. Hoe u dat kunt doen leest u elke maand in de 'Post van Puk'.
Elk nieuw thema wordt in de ouderkamer gepresenteerd door één van de leidsters. Hier krijgt u nog meer ideeën en voorbeelden om thuis met uw kind te praten over wat het op school leert. En natuurlijk is er ook ruimte om uw vragen te stellen.

Kinderen met een indicatie komen 4 dagdelen per week naar de Voorschool.
Kinderen die geen indicatie hebben mogen 2 dagdelen per week komen.
Er zijn twee ochtend- en twee middaggroepen.
vs 1 en vs 3 komen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:30 tot 11:30
vs 2 en vs 4 komen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12:00 tot 15:00

Wilt u uw kind inschrijven op de voorschool of een kijkje komen nemen?
Als u een afspraak maakt, nemen we graag de tijd om u rond te leiden!
Kraemerschool  020 6190094

Inspectierapport.
Ieder jaar wordt de Voorschool bezocht door de inspectie van de GGD Amsterdam.
Wij zijn er als school heel trots op dat de inspectie steeds heel tevreden is over de Voorschool.
Bij een aantal items mogen wij ons zelfs als voorbeeld voor andere scholen beschouwen!
Voor het laatste inspectierapport kunt u hier klikken